2/12/2014

DIY Kauluspaita sai helmet

"Antakaa mulle neula, pätkä lankaa ja pari helmeä, niin pistetään se paita uuteen uskoon"
punaisethuulet puolitettunaama punatuthuulet ohjeethelmiin
Heipsun! Mä olinkin jo pidemmän aikaa halunnut kauluspaitaa, jossa olisi kauluksessa jotain blingbling-meininkiä. Itse asiassa meinasin tilata sellaisen ennen joulua Nellystä, mutta kirpparilta sopivasti löysinkin juuri samantyylisen vaivaiseen parin euron hintaan, tosin ilman niitä helmiä. Päätin sitten rueta tuumasta toimeen ja tehdä "minä ihan itte" -tyylillä helmikoristellun kauluksen. Tosin mulla meinasi loppua usko koko touhuun, kun aloin ensimmäiseksi jokaista helmeä erikseen pujottelemaan, olisin varmasti vieläkin tekemässä tuota kaulusta, jos en olisi vaihtanut taktiikkaa. Voin siis suositella lämpimästi, että laitat kerralla noin viisi-kuusi helmeä, varsinkin jos suunnittelet samanlaista kuviota kuin mitä minä tein!

   Haluatko itsekin kokeilla piristää kauluspaitasi ilmettä todella helposti? Tässäpä olisi mitä tulet tarvitsemaan! #1 Helmiä, mitä ommella. Niitä löydät tavarataloista, askarteluliikkeistä, netistä ja niin edelleen. Nämä helmet, joita itse käytin, löysin äidin hilpetöörilaatikon syövereistä. #2 Neulan ja ompelulankaa. Valitse mielellään kankaan värinen lanka, niin ei pistä ilkeästi ompeleet silmään ja valitse neulaksi sellainen, joka mahtuu niiden helmien läpi. Muista myös päätellä, etteivät helmet lähde omille teilleen! #3 Sakset ( tai toki hampaillakin saa langan poikki ). #4 Kauluspaita, jolle haluat uudenlaisen ilmeen, tai ihan mikä tahansa muu vaatekappale, pöytäliina, verhot, vapaa valinta!

   Tällaista tällä kertaa, kertokaas tykkäättekö tällaisista DIY-jutuista ylipäätänsä, että esittelenkö jatkossakin mitä olen pienillä kätösilläni väsäillyt? Ja asiasta kukkaruukkuun, enää kaksi päivää ystävänpäivään, jeij! Tosin mulla ei ole vieläkään mitään pientä ystävänpäivälahjaa poikaystävälleni, apua! Kyllä mä jotain suloista suklaarasiaa mietin, mutta tulin siihen tulokseen, että loppujen lopuksi mä söisin sen varmaan ite vahingossa.. Huomennahan mun on joka tapauksessa rynnättävä koulun jälkeen kauppaan kahtelemaan jotain romanttisen söpöä, mutta sopivan miehekästä samalla, ehdotuksia muutes, anyone? Eipä mulla muuta tällä kertaa, hyvät keskiviikkoillat kaikille tasapuolisesti :)

ps. Vielä ehdit jättää kysymyksiä tähän postaukseen! :)


Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti