2/02/2014

Astetta luovempi sunnuntai

"Mun sunnuntain parhaat kaverukset: sakset, liimapuikko, leikekirja ja henkkamaukan kuvasto" kollaasigif kollaasienkollaasi murudataa sunnuntaisubi kollaasiohjeet
Mitä tarvitset tehdäksesi itse samantyylisiä kollaaseja? #1 Roskakori, kippo, vanha karkkirasia, muki tai mitä nyt ikinä keksitkin, että mihin laitat roskat. Tai lattiakin on toki vaihtoehto, jos tykkäät imuroinnista. #2 Vihkonen, paperinpala, seinä, lattia ja niin edelleen. Tarvitset jotain johon liimailla. Itse käytin Suomalaisesta kirjakaupasta ostamaani leikekirjaa ( hintaa n. 12e ). #3 Aikaa. Pelkästään kuvien etsimiseen ja leikkaamiseen menee oma aikansa puhumattakaan, kun näpit liimassa yrittää asetella paperinpaloja hienoon järjestykseen. #4 Liimaa, erikeepperiä, pikaliimaa, jesaria, millä nyt saat kuvat pysymään kiinni. #5 Sakset, isot taikka pienet, kunhan ne leikkaavat. #6 Ja viimeisenä, muttei vähäisinpänä, tarvitset lehtiä mistä leikellä itse niitä kuvia. Kuvastot, aikakausilehdet taikka tulosta netistä kuvia! Ja kinkkivinkki, kannattaa katsoa sivun toinenkin puoli ennen kuin leikkaat, ettei siellä toisella puolella ollut yli-ihana kuva puolittuisi käyttökelvottomaksi!

   En tiedä teistä, mutta minulla tämä sunnuntai on ollut jotenkin sellainen, etten ole saanut mitään aikaiseksi tai siltä tämä on tuntunut. Olisi ollut sitä sun tätä, mitä olisi pitänyt tehdä, mutta ne sitten vähän jäivät.. Tämän päivän suurin saavutus oli, kun leikkelin henkkamaukan kuvaston, johon aikaa upposi itse asiassa yllättävän paljon. Ota ensin jokaisesta vaiheesta kuva, muokkaa nämä 27 kuvaa jokainen erikseen photoshopilla, säädä vielä jokaikinen prikulleen oikean kokoisiksi ( onneksi löysin ihanan ohjelman tähän apuun, Image Resizer ) ja lopuksi tee niistä järkevänoloinen gifi, huhuh! Paitsi välissä käytiin poikaystävän kanssa Subissa herkuttelemassa, omnomnom ( kuva ylhäällä ↑↑ )!

   Mä en tiedä mikä meidän Murulla on, kun sillä on pakonomainen tarve olla läppärilleni kiusana. Milloin se on hyppimässä näppäimistön päällä kirjoitellen omia siansaksasanojaan, heiluttelemassa itseänsä näytön edessä, puskemassa näyttöä taikka sekoittamassa BSPlayeriä kesken sarjan, kuulostaako tutulta myös muille kissanomistajille? ↑↑ Ylhäällä olevassa kuvassa se oli söpösti sentään ennen kuin aloitti pirruuden tekemisen mun läppärin kustannuksella. Kissat on tosiaan kivoja ( nimimerkillä sängyllä makoileminen on vaarallista, Muru keksi nakerrella mun korvia )!

   Tämä nyt oli tavallaan vähän erikoisempi postaus, mitäs tykkäsitte? Tällaisia kenties jatkossakin? Niin ja löytyikö tuosta kollaasista mitään ehdotonta suosikkia? Kuitenkin, hyvät alkavat viikot vain kaikille! :) ps. Linkkailkaa toki teidän tekemiä kollaaseja, kahtelen niitä enemmän kuin mielelläni!

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

10 kommenttia :

 1. mahtava postaus!! varsinkin toi eka kuva on aivan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :)
   Ylimpään kuvaan menikin useampi tunti saada se valmiiksi :D

   Poista
 2. Ihana postaus ja mahtavia kuvia! :3

  VastaaPoista
 3. Uuu, vois joskus itekin kokeilla tota! :--) Sinä ja kisuli ootte kyl tooosi söpöjä! :33 ♥ Ja omg, rakastuin tohon gifiin, se on magee! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, mukavaa ajantappopuuhaa :D
   Ää kiitos♥ Oon tässä suunnitellu, että voisin jatkossakin tehä gifejä jaksamisen mukaan :D

   Poista
 4. ihanan simppeli ulkoasu, sopii blogiin !

  Ompas ihana idea leikellä noita tohon vihkoon, voisin itekkin kokeilla ! :-) tykkään tosi paljon tosta gifistä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pientä hienosäätöä olen suunnitellut, mutta eiköhän tämä aikalailla entisellensä pysy :)
   Ehdottomasti kannattaa, jos joku päivä on tylsää! Kuluu muuten hyvin aika :D Ja tuo gifi on varmaan mun suosikkikuva koko blogissani :3

   Poista
 5. Nätti olet :o ! Ihana postaus!♥

  VastaaPoista