1/27/2014

Maanantai ja nuttura ne yhteensoppii

"Moi maanantai, mikset ottais nutturaa käsikynkästä ja pomppisitte auringonlaskuun, heihei" nutturapää
nutturapäivä
Huivi kirppari, nahkatakki kirppari (seppälä), farkkupaita kirppari (h&m), farkut ginatricot
nutturatakaa objektiivikokeilu
Se, joka sanoo, että nutturat ovat nopea ja helppo huonon hiuspäivän pelastus, oh kamoon. Mä olen vasta tänä vuonna oppinut jotenkuten vääntämään naama irveessä hiuksia nutturalle lähinnä youtuben avustuksella tuntien itseni kädettömäksi apinaksi. Tänään sattui olemaan hyvä päivä, suhteellisen kivuliaasti kivuttomasti kymmenessä minuutissa sain hiukset taiteltua nätisti leikellyn sukan ympärille. Älkää sanoko, että olen ainut, jolle nutturan tekeminen on yksi iso ongelma. Olen kyllä muutenkin tosi laiska pitämään hiuksia kiinni, että niin, harjoituksen puutetta kai..? Jakakaa tännekin asti teidän kallisarvoisia vinkkejänne nutturan tekoon!

   Yllätysyllätys, sen lainaobjektiivin, josta mainitsin edellisessä postauksessa, kokeilu jäi lyhyeen tänään. Koulua oli neljään saakka, liian vähäiset yöunet ( syytän yöllä näkynyttä Resident Evil -leffaa ), läksykasa odottamassa ja pimeän tulo aikaisin, juoksepas siinä ulos vielä valokuvailemaan.. Alimmainen kuva on mun ainut otos, jonka olen saanut aikaiseksi tähän mennessä ja senkin otin lattialla istuen samalla zoomaillen ikkunasta ulos, aika valokuvaajamaista sanoisinkos! Tästä on hyvä lähteä jatkamaan opettelua!

   Onko teilläkin ollut yhtä "ankea" maanantai? Musta nimittäin tuntuu, etten olisi vieläkään kunnolla herännyt! Laiskotti kaiken lisäksi niin paljon, etten jaksanut täyttää naisen velvollisuuksia keittiössä vaan haettiin suosiolla pitsa kämpille ja aloitettiin katsomaan American Horror Story -sarjan kolmatta tuotantokautta (, jota itse asiassa voisi katella vielä pari jaksoa eiku ). Mutta hei hyvää alkavaa viikkoa teille lukijoille ja ihan huikeeta, että teitä on jo yli 20!! :)

Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

6 kommenttia :

 1. Moi taas:D Mulla on tismalleen samat fiilikset nutturoista! Ja yleensäkin hiusten laittamisesta ja meikkaamisesta... Aina välillä vierähtää huomaamatta tunti tai pari ennen kuin hiukset on saatu ylös ja eyeliner täsmälleen oikein:D
  Huomasin muuten et säkin oot testannut tuota uutta liukuväriä, ja oli kyllä kiva lopputulos:) Itse ostin saman, mutta kuparina ja rakastuin väriin täysin! Joskin latvoista kului hieman väri pois melko nopeesti, onko sulla käynyt vastaavaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkamoi! :)
   Huippua kuulla, etten ole ainut tämän nutturaongelmani kanssa! Tuttu tunne myös tuon laittautumisen suhteen.. :D Joo, mua alkoi heti värin laitettuani pelottaa, että apua mulla on kohta latvat sellaiset kulahtaneen punaiset, ja varsinkin takaa mulla alko parin pesun jälkeen haalistumaan. Mutta sitten ostin tässä postauksessa mainitsemaani kevytväriä ylläpitämään tuota väriä, jolla on olen saanut pidettyä latvat ainakin toistaiseksi punaisina :D Mun tietääkseni sitä löytyisi myös kuparin sävyisenä! Mutta muuten olen kanssa aivan pihkassa noihin uusiin liukuväreihin! :)

   Poista
 2. Joo ei tosiaan oo helppoja nakkeja noi nutturat :-D

  http://tothebeautifulday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Mulla on ollu aina samat fiilikset nutturoista, tosi vaikee tehä! Varsinkin nyt kun leikannut hiuksia lyhyemmäksi, niitä pitäs alkaa väsään kunnolla... Mutta enpä oo tajunnu katsoa tuolta youtubesta ikinä! Joskus joissain blogeissa törmännyt neuvoihin, mut mun pitää selvästi alkaa googlaileen nutturaohjeita :D Käytän nimittäin ihan luvattoman paljon perusponkkaria mikä alkaa käydä vähän tylsäki......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sieltä itse olen löytänyt parit todella hyvät ohjeet kirjoittamalla hakuun hair bun tai vastaavaa! Musta taas tuntuu välillä, ettei mun hiukset edes taivu perusponkkariin nätisti :D

   Poista